Филип Кръстев с много силни думи за Станимир Стоилов и родните таланти


Филип Кръстев с много силни думи за Станимир Стоилов и родните таланти
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

4329 0

Играещият под наем в Левски  Филип Кръстев обяви, че на драго сърце ще остане на „Герена“ и след края на сезона. Тогава изтича договорът му преотстъпване от белгийския Ломел. Той каза много силни думи за треньора Станимир Стоилов - Мъри.

"Господин Стоилов ми помага страшно много. Прави го още от самото начало. Именно той беше главната причина да дойда в Левски. Стоилов наистина има най-голямо влияние в клуба", обяви младежкият национал на България в интервю за предаването "Код Спорт" по RING.

Той призна, че Лудогорец е най-силният отбор у нас през последните години, но е убеден, че Левски има сили да ги отстрани и да се класира на финала за Купата на България. „Сините“ победиха с 3:2 в първия полуфинал в Разград.

"Лудогорец са фаворити в последните години и са най-силният отбор в България. Ние обаче  имаме качества да се справим с тях", смята Кръстев.

Талантливият халф коментира цялостната картина около футбола в България и различните ни национални гарнитури.

"Смятам, че всичко трябва да се промени, рано или късно, защото ние страшно много изоставаме като подготовка от другите държави. Играл съм много мачове още на 17, след това на 18 и 19 с добри страни. Знам, че сме дори по-талантливи от тях, дори от световните сили.“, отсече Филип.

Ние имаме таланта да се изправим срещу тях, обаче всичко идва до подготовка. Има отбори, в които всички са като едни роботи, а ние просто не сме достатъчно подготвени спрямо другите страни", изрази мнението си той.

А ето какво каза Филип Кръстев за отсъствието на Станимир Стоилов от скамейката за днешното дерби с ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички