Разкритие в SPORTLIVE: Български гранд с интерес към звезда на Левски


Разкритие в SPORTLIVE: Български гранд с интерес към звезда на Левски
Снимка: Lap.bg

10580 0

Левски желае да продължи да разчита на услугите на Филип Кръстев и през следващия сезон. За целта от „Герена“ вече отправиха предложение до „Сити Футбол Груп“ за удължаване на наема на 20-годишния халф с още една година.

Наскоро се появи информация, че и друг отбор от Първа лига проявява интерес към ангажирането на Кръстев. Става въпрос за Ботев Пловдив, който е финансово стабилен и отново се бори за медалите в първенството при управлението на Антон Зингаревич.

Ботев Пловдив проявява интерес към Филип Кръстев

В Белгия пък се появиха информации, че Ломел може да прати талантливия ни младежки национал в друг отбор, но не в България. Нашата медия потърси агента на Филип Кръстев - Николай Жейнов, за да внесе яснота около бъдещето на футболиста.

Първото, което е, че имаме доста време до края на шампионата. Не бих искал да казвам и имена на отбори, защото ще излезе, че правя реклама на футболиста“ отговори пред  Sportlive.bg агентът на играча – Николай Жейнов на въпрос има ли интерес към клиента му от други клубове освен от Левски.

„Истината е, че от Ботев Пловдив се свързаха с мен. Попитаха просто каква е ситуацията около Кръстев. Благодаря им за проявения интерес. Уважавам и Ботев Пловдив, и Левски, и всички отбори, но не искам да ги вкарвам в някаква конкуренция или да се обиждат един друг, защото всички са ми клиенти“, потвърди родният топ агент поне за проявения интерес от Ботев Пловдив към Филип Кръстев.

Николай Жейнов разкри и за "предложение от страна на Левски към Манчестър Сити" за Филип Кръстев (подробности четете в линка)!

 А ето какви силни думи каза 20-годишният халф за Станимир Стоилов и българските таланти.

АВТОР: ВАРАДИН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички