Ейолфсон е на часове от трансфер, но оставя Левски без стотинка?


Ейолфсон е на часове от трансфер, но оставя Левски без стотинка?
Снимка: БГНЕС

1199 0

Защитникът Холмар Ейолфсон се е договорил с норвежкия Розенборг и скоро ще бъде техен играч. Левски обаче няма да получи нищо за трансфера, тъй като исландецът ще премине в бившия си тим като свободен агент, твърди "Тема Спорт". "Левски има проблем да му плаща заплатата и той отива в Розенборг като свободен агент", цитира вестникът норвежки медии.

Проверка на SportLive.bg не потвърди информацията. Данни за бранителя има само в норвежкия aftenposten.no, но те гласят, че Ейолфсон се е разбрал "до голяма степен с Розенборг за завръщане". Останалата информация е скрита и достъпна само срещу заплащане.

"Тема Спорт" отбелязва, че плюсът за "сините" в подобен развой на събитията е, че ще се отърват от голямата заплата на исландеца. Твърди се, че той е получавал над 30 000 евро на месец. Ейолфсон е в родината си от края на миналия сезон, като под предтекст, че се възстановява след операция той не се върна в България. Наскоро се появи информация, че той има специална договорка с Левски за трансфера си.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Продукт за 200 милиона: Какво в цифри е Антъни Джошуа за британския бокс?

Предвид своята популярност и високия си коефициент на успехи в битки, при това на успехи с нокаут, не е изненада,...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама