От Нидерландия: Емполи вече преговаря за Спиерингс


От Нидерландия: Емполи вече преговаря за Спиерингс
Снимка: Официален сайт на Левски

3094 0

Интересът на италианския Емполи към халфа на Левски Стайн Спиерингс е сериозен. От клуба вече са започнали разговори с българските си колеги за евентуална сделка, твърди нидерландското издание Voetbal Primeur. В родината на футболиста дори пишат, че той е на път да направи трансфер.

Изданието уточнява, че интерес към младия Спиерингс има и от други клубове, включитлно нидрландски, но Емполи "най-важният кандидат". Както е известно, тимът се състезава в Серия Б - второто ниво на италианския футбол.

Атакуващият халф има договор с Левски до 2023 година, но на "Грена" биха го продали с удоволствие, тъй като се очаква да донесе спасителна сума на клуба. Самият Спиерингс също бил отворен за нова стъпка, твърдят в родината му. "Той не изключва завръщане в Нидерландия, но в момента Емполи има най-добрите позиции от всички заинтересовани клубове", пише "Voetbal Primeur". А колко се надяват да вземат в Левски за играча вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички