Стоилов не пуска Кордоба в националния отбор заради гаф на Панама


Стоилов не пуска Кордоба в националния отбор заради гаф на Панама
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1728 0

Ръководители на панамския футбол умоляват от няколко дни треньора на Левски Станимир Стоилов да пусне в националния отбор защитника Хосе Кордоба, съобщава "Спортал". Тяхното желание е той да помогне на Панама за предстоящите световни квалификации срещу Коста Рика (28 януари), Ямайка (31 януари) и Мексико (3 февруари).

Стоилов обаче е безкомпромисен и отказва да пусне панамеца за тези мачове, тъй като от федерацията не са изпратили в установения срок своята повиквателна. Според правилата на ФИФА тя трябва да пристигне в клуба 15 дни преди първия мач. От централноамериканската страна са я пратили едва 5 дни по-късно. Оправданието, което са дали, било нелепо и не е минало пред Мъри.

Треньорът е обяснил и на самия футболист, че не може да бъде пуснат, след като не е извикан в срок. Кордоба е бил повикан, след като друг от предвидените да играят футболисти е получил контузия. Стоилов не иска да се нарушава подготовката на защитника и освен това отборът има проблеми с неговия пост, тъй като Зайков е с контузия и пред напускане. Ето какъв според Мъри е големият проблем на настоящия Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички