Единият от новите в Левски се оказа контузен


Единият от новите в Левски се оказа контузен
Снимка: Официален сайт на Левски

3536 0

Едно от новите попълнения на Левски е контузен. Това е Ноа Сонко Сундберг, който все още не се е присъединил към отбора на Гамбия за участие в Купата на африканските нации, съобщава africafootunited.com.

Изданието не посочва каква точно е контузията на родения в Швеция футболист, но изглежда тя не е сериозна, тъй като той ще пропусне само първия мач на своя тим в турнира. На 12 януари Гамбия играе срещу Мавритания.

Отборът тази сутрин е направил последната си тренировка в Доха, където пристигна на 28 декември 2021 г. След това тимът ще замине за Камерун, където ще се проведе надпреварата.

Селекционерът на Гамбия получи и добра новина - защитникът на Сампдория Омар Коли проведе първа тренировка с тима от пристигането на делегацията в катарската столица. Контузия спираше и него досега за пълноценни занимания. А ето каква добра новина получиха в Левски на фона на тази за Сундберг. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички