Разкриха колко пари ще взима новият защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг


Разкриха колко пари ще взима новият защитник на Левски Ноа Сонко Сундберг
Снимка: Официален сайт на Левски

2332 0

Съвсем наскоро тимът от "Георги Аспарухов" осъществи първия си зимен трансфер в лицето на 25-годишния бранител Ноа Сонко Сундберг. Той подписа договор с Левски за срок от две години и половина, който ще влезе в сила на 1 януари 2022 година!

През вчерашния ден защитникът бе титуляр при гостуването на своя Йостерсунд срещу АИК, но тимът му загуби с 0:3 от третия в класирането. Още преди тази среща бе ясно, че отборът му ще изпадне от Елита на Швеция, но все пак Сундберг ще доиграе кампанията, от която остават още три кръга.

"Тема Спорт" разкрива днес, че Ноа ще бъде един от най-скъпоплатените играчи в състава на Станимир Стоилов. Той ще заработва по 8 000 евро на месец!

Изданието добавя, че интерес към този футболист е имало и от страна на друг български гранд - Ботев Пловдив, който в момента е на второ място в Първа лига, въпреки че има цели четири мача повече от третия ЦСКА...

Смята се, че треньорът на "канарчетата" Азрудин Валентич е имал голямо желание да подсили отбора си със Сундберг, но "сините" са по били по-настоятелни и в крайна сметка са успели да го убедят да се премести в София, вместо в Пловдив.

В този материал пък можете да разберете какъв бразилски дефанзивен футболист се очаква да пристигне при Левски в скоро време!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички