"Дъжд" от предложения на "Герена": Левски започна търсенето на заместник на ключов играч


"Дъжд" от предложения на "Герена": Левски започна търсенето на заместник на ключов играч
Снимка: Levski.bg

17723 0

Голямата сага на "Герена" с участието на Жереми Петрис продължава. В Левски вече са започнали да отсяват визитките на предложените им футболисти, които се считат за евентуални заместници на крайния бранител.

Казусът "Петрис"

Изданието "Мач Телеграф" информира, че "сините" са били "залети" в последните дни от визитки на играчи, които могат да се превърнат в евентуални наследници на поста, на който играе френският защитник. В момента на "Герена" се водят разговори, като внимателно ще се избере кой би паснал най-добре.

Припомняме, че вече няколко месеца клубът и Петрис не могат да се разберат за нов договор. Има информации, които гласят, че 25-годишната звезда иска твърде висока заплата, която е непосилна за ръководството на Левски. 

Петрис бе наложен в основния състав от Станимир Стоилов с трансфера си през лятото на 2022 година. Той бързо показа класата си и намери място в стартовата единайсеторка. Французинут се превърна и в любимец на Николай Костов, като до момента през сезона има 14 изиграни мача във всички турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски е решил къде да проведе зимна подготовка?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички