"Показа Ада на България": Македонско издание обвини Андриан Краев за резила срещу Литва


"Показа Ада на България": Македонско издание обвини Андриан Краев за резила срещу Литва
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

25920 0

Националният отбор на България допусна тежко поражение с 0:2 от Литва в мач квалификациите за Евро 2024 у дома на стадион "Васил Левски" насред София. Веднага след срещата от група "G" пък известно северномакедонско издание си набеляза роден национал, когото да набеди за загубата.

Андриан Краев го отнесе

Изглежда, че и медиите в нашата съседка са останали възмутени от допуснатото поражение за "лъвовете". Изданието "sport1.mk" си позволи да обвини капитана на Левски за поражението, заявявайки, че Краев е "показал Ада на България".

"Краев показа Ада на България, след като получи червен картон в 41-ата минута, а Литва веднага използва предимството си и вкара чрез Сервис. България направи няколко смени в началото на второто полувреме в опит да се спаси от поражение, но голмайсторът подпечата съдбата на съседите ни с втория си гол. Литва скочи на четвърто място в група G, а България падна на последно място с едва две точки", написаха от гореспоменатата медия.

Краев си изкара два жълти картона в рамките на 20 минути. Първият бе показан, след като разкара топка, а това никак не се понрави на съдията особено след даден от него сигнал. Вторият бе за закъсняло влизане в половината на опонента, което със сигурност можеше да бъде спестено от самия "лъв".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Георги Иванов-Гонзо може да се превърне в спасител на националния отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички