Костов и ръководството на Левски са изправени пред тежко решение за бъдещето на Краев


Костов и ръководството на Левски са изправени пред тежко решение за бъдещето на Краев
Снимка: БГНЕС

13598 0

Преговорите между Левски и Андриан Краев за нов договор продължават. Капитанът на "сините" обаче е поставил условие на ръководството на клуба, че иска неговата заплата да бъде по-висока от тази на Жереми Петрис, съобщава "Мач Телеграф".

Дилемата в Левски

По този начин реално се блокират преговорите с френския краен бранител. Подобно на Краев, неговият контракт също изтича след края на кампанията в Първа лига. Исканията на Петрис също не са никак малки, тъй като той желае значително увеличаване на заплащането си, а това кара капитанът на "сините" да не бърза да подписва, предава още гореспоменатото издание.

Има информация, че е по-вероятно е Левски да се откажат от Петрис, за да се концентрират изцяло в преговорите с Краев. В противен случай „сините“ ще трябва да увеличат с много парите за халфа, който принципно вече е приел едни финансови условия. Очакванията са, че родният национал трябва да преподпише до края на месеца на "Герена", а досега не го е направил именно заради изискването Петрис да не взима повече от него.

И Петрис, и Анди Краев са изключително важни за селекцията на Николай Костов. Двамата футболисти са неизменна част от единайсеторката на българския специалист, тъй като се намират в отлична форма през сезон 2023/24.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шефовете в Левски разочароват Николай Костов с трансферна новина.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички