Справедливостта възтържествува: Арестуваха мъжа, който наръга фен на Левски в Скопие


Справедливостта възтържествува: Арестуваха мъжа, който наръга фен на Левски в Скопие
Снимка: БГНЕС

2811 0

Властите в Северна Македония са успели да арестуват мъжа, който наръга фен на Левски, часове преди старта на мача на "сините" срещу Шкупи от предварителните кръгове на третия по сила турнир Лига на конференциите.

Становището на полицията в нашата съседка

"Днес (14.10.2023 г.), около 08:20 ч., на ГКПП "Кафасан" при влизане в РСМ е задържан А.Д. (21) от Скопие, който беше издирван със заповед, поради основания за подозрение за престъпление, извършено на 27.07.2023 г. на улица "Цветан Димов“ в Скопие срещу фенове на ФК "Левски" от София. След като случаят бъде напълно документиран, ще бъде изпратено съответното заявление до публичната администрация на Скопие", съобщават властите в Северна Македония.

Припомняме, че до инцидента се стигна броени часове преди домакинския мач на Шкупи на стадион "Тодор Проески", когато няколко коли с български фенове са преминали през албанския квартал "Чаир" в Скопие. Почитателят на "сините" бе мигновено откаран в болница, където се намираше в тежко състояние, но за щастие успя да се възстанови.

"Сините" съумяха да победат Шкупи с 2:0 като гост, а след това взеха минимален успех на "Герена" с 1:0, за да продължат напред в третия по сила европейски турнир.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Предлагат продукт на Барселона на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички