Спешно! Или Левски намира 2.2 милиона до утре, или изхвърча от Европа


Спешно! Или Левски намира 2.2 милиона до утре, или изхвърча от Европа
Снимка: Официален сайт на Левски

3183 0

Ръководството на Левски изпадана в патова ситуация, след като Павел Колев разкри притеснителна новина - клубът трябва да намери 2.2 милиона лева за заплати до утре, или в противен случай ще бъде изхвърлен от Европа за една или две години, като предварителна мярка. 

Това обяви членът на УС след срещата на съвета с феновете на "Герена". Оказва се, че до края на седмицата отборът трябва да се разплати със служители и играчи, за да може да разчита на европейски лиценз занапред. Ако това не се случи, се очаква УЕФА да накаже сериозно "сините". 

„Няма обнадеждаващи новини за финансовото състояние. Надяваме се в даден момент да реализираме някакви приходи освен от фен артикули и от билети в даден момент, но това е имагинерно за момента. Търсим около 2 милиона и половина за заплати на персонала и търсим разрешение до края на седмицата. Ще известим УЕФА за тези задължения и очакваме наказание за лишаване на право на клуба от участие в Европа за 1 или 2 години, поне като предварителна мярка“, каза Колев. 

Очаквайте подробности! 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички