Холмар Ейолфсон претърпя успешна операция


Холмар Ейолфсон претърпя успешна операция
Снимка: Официален сайт на Левски

1170 0

Защитникът на Левски Холмар Ейолфсон претърпя успешна операция от двустранна херния. Интервенцията бе планирана и бе извършена от доцент Антони Филипов в болница „Свети Иван Рилски“.

"Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК „Левски“ пожелават бързо възстановяване на Холмар Ейолфсон", написаха "сините" на сайта си. Не е ясно колко време ще се възстановява бранителят, но със сигурност ще пропусне оставащите два двубоя до края на сезона - срещу Лудогорец и Локомотив Пловдив. 

Исландският бранител има проблеми от известно време, като се изчакваше да мине и наказанието на другия защитник - Янис Каргас, за да има на кого да разчита наставникът Георги Тодоров. В последните двубои до Ейолфосон в центъра на отбраната играеше Мартин Райнов. Нападателят на "сините" Найджъл Робърта пък бе избран за Играч номер 1 на 28-мия кръг, ето какво заяви по повод слуховете, че ще напусне Левски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички