Юноша на Левски преминава в Славия до дни


Юноша на Левски преминава в Славия до дни
Снимка: Официален сайт на Левски

1537 0

Талантливият защитник на Левски - Томислав Папазов, е пред трансфер в Славия. Централният защитник може да се счита за сигурен нов футболист на "белите". Очаква се юношата на 26-кратните шампиони да премине в тима от „Овча Купел“ в средата на месеца, когато приключва сезонът в Първа лига и отваря трансферният прозорец.

За 18-годишния футболист най-старият столичен тим няма да плаща, тъй като идва със свободен трансфер, твърди "Труд". На "Герена" могат да се надяват на постъпления след време при продажба на играча в чужбина. Папазов се завърна на „Герена“ през юни след наем в Хебър, където изигра 18 двубоя. Интерес към него проявяваше и Ботев (Пд).

При това положение в Левски със сигурност ще трябва да търсят нови попълнения в отбрана през лятото. Към момента тимът разполага единствено с Янис Каргас и Холмар Ейолфсон. Бъдещето на двамата в гранда не е сигурно. Същото важи и за Деян Иванов, играещ под наем в Ботев (Враца). Неговият договор изтича това лято и към днешна дата не е подновен. Нападателят на "сините" Найджъл Робърта пък бе избран за Играч номер 1 на 28-мия кръг, ето какво заяви по повод слуховете, че ще напусне Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички