Дучето нападна ЦСКА и заяви: Не искам Левски да фалира


Дучето нападна ЦСКА и заяви: Не искам Левски да фалира
Снимка: БГНЕС

3197 0

Бившият председател на фенклуба на ЦСКА - Димитър Ангелов заяви, че няма желание Левски да фалира. Дучето не се изказа ласкаво за Тити Папазов и ръководителите на "червените".

"Нито феновете на ЦСКА, нито тези на Левски, заслужават да плащат чужди грешки и грехове. Това, което не е добро за ЦСКА, не е добро и за Левски. По никакъв начин не им желая да фалират. Аз винаги съм бил от ЦСКА. ЦСКА е там, където се държат като цесекари. Говоря на ниво ръководители. Не може да говориш, че си голям отбор, а пет години титлата на "Армията" да е мираж. И все да е виновен някой друг. Я от Разград, я от космоса", заяви Дучето пред "България днес".

"Г-н Тити Папазов има сериозна памет, но само когато му трябва. Баскетболен клуб “Левски” автентичен ли е? Онова което се случи с неговия отбор дава ли му право да се изказва толкова морално, колкото го прави. С такива ръководители успехът е неизбежен… Трябва да се залага не на ликвидатори, а на успели хора. Когато той създаваше нов “Левски” явно акциите на стария не са били толкова ценни, колкото косата на Апостола. Както каза за тези на футболния клуб.

Аз съм принципен човек. Какъв е смисълът да фалираш нещо и да го създадеш отново. Г-н Папазов има опит. Честта е всичко. Шапки долу пред Сашо Попов и волейболния ЦСКА, който е напълно автентичен. Там колко клуба “Левски” има - пет, десет, вече им изгубих бройката? Тити Папазов спасяваше и баскетболния отбор. Направи го като създаде нов. Генното инженерство не ми е по вкуса. Избирам да бъда там, където има чест, при хора като Сашо Попов", каза още той. Междувременно се очаква днес да се обяви влизането на ЦСКА 1948 в елита - ето подробности.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички