До часове обявяват влизането на ЦСКА 1948 в елита?


До часове обявяват влизането на ЦСКА 1948 в елита?
Снимка: БГНЕС

1643 0

Само след няколко часа ще излезе официално решението относно Втора лига. Най-вероятният вариант изглежда е, че ще бъде обявен краят на сезона, като настоящето класиране ще се приеме за крайно.

Това означава, че за първи път в историята ЦСКА 1948 ще влезе в елита на българския футбол, което би водело и до първи мач с ЦСКА-София. Септември и Монтана пък ще играят баражи за влизане в елита. Втората възможност е да се изиграят по шест мача между първите четири отбора - ЦСКА 1948, Септември, Монтана и Локо (Сф), на разменено гостуване. При варианта всеки срещу всеки, като актуалните точки и голова разлика се запазват, пише "Спортал".

Едва пет отбора изразиха официално желание да бъде подновен сезонът от втория ешелон на първенството. Това са ЦСКА 1948, Септември, Локомотив (София), Литекс и Кариана, докато Лудогорец 2 и Струмска слава са се въздържали от категоричен отговор. Всичките останали тимове обаче са обявили пред БФС, че предпочитат сезон 2019/2020 година да не бъде подновяван. А коя звезда на родния футбол ще опита да привлече ЦСКА 1948 - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички