Драган Михайлович разкри дали иска да остане в Левски и отсече: Най-добре се чувствам в средата на терена


Драган Михайлович разкри дали иска да остане в Левски и отсече: Най-добре се чувствам в средата на терена
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2041 0

Десният краен бранител на Левски Драган Михайлович даде интервю пред "Мач Телеграф", в което разкри на коя позиция на терена се чувства най-комфортно и сподели очакванията си за предстоящия сблъсък с Пирин Благоевград, който ще се състои в неделя, 3 април, от 17:30 часа:

"Започнах да играя като чист бек в система с четирима защитници преди 3 години. Преди това съм играл в схема 3-5-2 и съм бил в лявата или дясната страна. Hо това е по-офанзивна схема, но най-добре се чувствам в средата на терена. Там ми харесва най-много и се усещам и най-добре. Сега кариерата ми тръгна по друг път и се налага да играя като бек и трябваше да се преквалифицирам", започна той.

"Очаквам победа. Само победи ни трябват срещу всеки отбор. Трябваше да победим ЦСКА и Лудогорец, но за съжаление не успяхме. Това са двата отбора, които до момента доминират в Първа лига, но въпреки това показахме, че можем да се представим добре и срещу тях и да взимаме точки. Трябва да продължим по същия път и във всеки мач да се опитваме да побеждаваме. Откакто аз съм в отбора, сме трети в класирането. Това означава, че сме свършили добра работа. Трябва да я довършим като финишираме трети".

"Пирин смениха треньора преди време. Имат качествени футболисти. Играят солиден футбол, а в момента се намират и в добра форма. Спазват стриктно тактическа дисциплина и това им помага да взимат точки и срещу по-силни отбори от тях. Няма да бъде лек мач, защото играем на чужд терен, но трябва да отидем там и да победим", категоричен бе Михайлович.

Пред изданието той отговори и на въпрос дали има някой в съблекалнята на "Герена", с когото се чувства по-близък: "Да, има. С Билал Бари сме най-близки. Той идва при мен и аз ходя при него. Живеем близо един до друг. Постоянно идваме заедно на тренировки, майтапим се. Отношенията между нас са супер. С всички останали смятам, че съм в добри отношения. Мисля, че се разбираме много лесно".

Относно това дали има желание да остане в Левски, подписвайки нов договор, тъй като сегашният му изтича на 30 юни, Михайлович каза следното: "Аз съм отворен за предложения. Ако Левски желае да остана, съм готов да го направя. Чакам да ме повикат. Не зная какви са плановете на клуба, в края на сезона сигурно ще говорим".

Вижте още:

Ще се зарадва ли Станислав Костов, ако вкара гол във вратата на бившия си отбор Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички