Феновете на ЦСКА скочиха на тези на Левски заради Борислав Михайлов


Феновете на ЦСКА скочиха на тези на Левски заради Борислав Михайлов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5179 0

Привържениците на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" излязоха с "остра" декларация след вчерашния (31 март) протест преди сградата на БФС.

"Червените" фенове заявяват, че са се начели на "тъповати коментари от ЕДИНСТВЕНАТА агитка в България, която е открито ЗА" управлението на Борислав Михайлов, визирайки феновете на Левски и допълват, че "40-годишното приятелство и гарантирането на лиценза са най-важните неща в "синия балон"".

Ето какво написаха "червените" фенове:

"Вчера се проведе протест пред сградата на БФС и против престъпното управление на Борислав Михайлов. Начетохме се на куп тъповати коментари от страна на ЕДИНСТВЕНАТА агитка в България, която е открито ЗА това управление - колко сме били, какво сме правили, защо и т.н.

Разбираме, че 40-годишното приятелство и гарантирането на лиценза са най-важните неща в "синия балон", но все пак следващият път когато въпросните дилетанти говорят за достойнство, чест, морал и куп други неща, които съществуват само в интернет демагогията, която бълват на конвейер, нека първо се огледат в огледалото. А то крещи - лицемерие!

Относно това колко бяхме снощи може сами да прецените от снимките по-долу. Дали сме доволни? Не, разбира се, но по-важното е, че пробуждането започна. Следващият път ще сме повече, а повярвайте ни, едва сега започваме. Предстои ни дълга и тежка борба, но единствената алтернатива е победата. Както винаги е било. И ще продължава да бъде!

ЦСКА ДО КРАЯ НА СВЕТА!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички