Добри новини за Левски: Потенциалният наследник на Стоилов вече се оглежда


Добри новини за Левски: Потенциалният наследник на Стоилов вече се оглежда
Снимка: Levski.bg

5214 0

Ръководството на Динамо Москва официално обяви раздялата с досегашния старши треньор на клуба Славиша Йоканович. За подобен развой на събитията се коментираше от няколко седмици, но едва преди визитата на Торпедо Москва в събота бе анонсирана сериозната промяна.  

Съобщение от Динамо

"Футболен клуб Динамо и Славиша Йоканович постигнаха споразумение за предсрочно прекратяване на сътрудничеството. Благодарим на Славиша и му пожелаваме успех в бъдещата му кариера", се казва в съобщението на столичани.

Предполага се, че решението от босовете на клуба е било взето около поражението у дома с 0:3 от Ахмат Грозни на 14 май в среща от 27-мия кръг на елита. Динамо заема 7-мо място с актив от 42 точки. 

Спекулации с Левски

В миналото специалистът бе начело и на родния Левски, който тепърва ще бъде поет през лятото от постоянен наставник след раздялата със Станимир Стоилов през април. Сега временно начело е Елин Топузаков, но няма индикации дали ще бъде оставен и за следващия сезон. 

 

54-годишният Йоканович бе начело на Динамо от юни 2022 година, а "сините" от София бе поел за няколко месеца през 2013 година.

Вижте кой отбор е изпратил оферта за правата на Филип Кръстев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички