Локомотив Пловдив обвини феновете на Левски в отпечатване на фалшиви билети


Локомотив Пловдив обвини феновете на Левски в отпечатване на фалшиви билети

1747 0

Ръководството на Локомотив Пловдив излезе с официална позиция, в която обясни, че клубът е получил информация за отпечатани фалшиви билети от феновете на Левски за предстоящия мач между двата тима от първата шестица в Първа лига.

Комюникето на Локомотив Пловдив:

"Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив желае да осведоми спортната общественост, че има информация за отпечатани фалшиви билети за гостуващия сектор за предстоящата среща с Левски. Двубоят от плейофите в първата шестица е тази неделя от 20:00ч. на "Лаута".

Напомняме, че оригиналните билети за гостуващите фенове са с уникален QR код. Всеки привърженик, който разполага с невалиден пропуск, няма да бъде допуснат до стадиона! Изразяваме недоумение от опитите за фалшифициране, което ще породи само и единствено напрежение пред сектора за гости.

Ръководството на ПФК Локомотив вече е сезирало полицията и прокуратурата за тези действия", пишат "смърфовете".

Срещата между двата родни гранда ще се състои в неделя (21 май) от 20:00 часа на "Лаута" и ще е ключова за финалното класира в първата шестица, която дава правото на участие в европейски турнири.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голяма надежда на Локомотив Пловдив е аут до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички