До 10 000 на Левски - Лудогорец, от "Герена" зоват: Да подкрепим мощно "сините"


До 10 000 на Левски - Лудогорец, от "Герена" зоват: Да подкрепим мощно "сините"
Снимка: Levski.bg

2755 0

Максимум 10 000 души публика се очакват на трибуните на стадион "Георги Аспарухов" за мача от 21-вия кръг на Първа лига между Левски и Лудогорец!

"Сините" са в кошмарна серия от 10 поредни срещи без шампионатна победа, докато "орлите" са в лошо настроение след отпадането от Андерлехт на 1/16-финалите в турнира Лига на конференциите.

Залогът в днешната битка е голям - тимът на Станимир Стоилов отчаяно се нуждае от точки, докато този на Анте Шимунджа няма право на грешка, ако иска да остане близо до лидера във временното класиране...

Справка в портала "All4Levski" към 10:00 ч. на 28 февруари показва, че до момента са продадени близо 8 100 билета за двубоя на "Герена". В това число влизат и притежателите на абонаментни карти за домакинските мачове на "сините"!

В продажба остават малко над 7 000 пропуска, а на този етап прогнозата за времето сочи, че вероятността за валежи от дъжд по време на мача (17:45 - 19:15 часа) ще бъде между 20 и 50 процента.

Междувременно в профилите на Левски в социалните мрежи се появи следният призив: "Днес всички заедно за Левски. Билетите за мача срещу "Лудогорец" от 17:45 часа са в продажба в официалния магазин на "Герена" , в мрежата на Eventim и онлайн ТУК. Да подкрепим мощно "сините"!".

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Левски - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме мача от 21-вия кръг на Първа лига?

ТОП КОЕФИЦИЕНТИ за Левски - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички