Джоузеф Диксън е преговарял с НАП за Левски


Джоузеф Диксън е преговарял с НАП за Левски
Снимка: Lap.bg

4342 0

След проверка на bTV и справката им в областната прокуратура, министерството на младежта и спорта и Столична община се остави впечатлението, че потенциалният нов собственик на Левски Джоузеф Диксън е подвел клуба и привържениците чрез думите си на пресконференцията.

Страницата на "Синя Приказка" в социалната мрежа "Фейсбук", която често дава ексклузивни новини около клуба, които впоследствие се потвърждават, разкри откъде е дошло объркването и подчерта, че Диксън не е излъгал.

"Под ''срещи с някои институции'', Диксън имаше впредвид срещи с НАП. По наша информация там е ходил заедно с Наско Сираков. Понеже клуба изостава с вноските в момента и трябва да е изряден, ако иска да строи нещо. От там е и разминаването с допитването на БТВ. Те са питали столична община и министерството на спорта и нормално да им кажат, че Диксън не е ходил на срещи там, защото е ходил само в НАП. И вече се започва с големи заглавия как не бил ходил на срещи с институции и се прави внушението, че бил излъгал. То и до като не стане собственик няма смисъл да ходи в другите институции касаещи директно концесията" - пише "Синя приказка".

Освен това бе коментирано и друго:

"И още нещо за да не пиша отделен пост - като типичен представител на Тръста, Ганев се е изказал доста некоректно, дори интриганстки заявявайки, че нямало банкова гаранция от Диксън, понеже той не я бил виждал. Ганев много добре знае, че Диксън е представил такава гаранция под формата на документи, дори това излезе и по медиите. Това, че той не я бил виждал, не значи, че няма. Корекното изкаване от него трябваше да бъде '' разбрах, че има представена гаранция, но аз не съм я виждал'', но нали трябва да играе по линията на бибочко и нкпсз...".

А ето изказването на Ганев за Диксън и устната договорка, което се визира.


Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


Какво се случи с най-младия футболист, играл професионално?

Боливиецът Маурисио Балдивиесо може би не говори нищо на съвременния футболен фен. Преди 12 години обаче полузащитникът...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама