Вили Вуцов за Левски: Това беше една идиотска година, кому беше нужно?


Вили Вуцов за Левски: Това беше една идиотска година, кому беше нужно?
Снимка: Иван Йочев

1229 0

Бившият старши треньор на Левски Велислав Вуцов коментира пред "Бтв" ситуацията в "синия" клуб. Той призна, че не е "навътре" в нещата, но заяви, че е хубаво някои хора да си направят точно и ясно сметката:

"Аз не съм запознат много добре, не съм наясно. Много хора не са наясно, пък интерпретират, дават крайни оценки, гадателски... Там ситуацията я знаят много малко хора. Те трябва да си направят ясно и точно сметката дали това, което казват, ще се случи, или не. Защото, ако не се случи, нещата в никакъв случай няма да са добри за тези хора, за публиката".

"Тази година е една идиотска година. Не само, че не се случи нищо позитивно, а се случиха много негативни неща. Като отвориш статистиката, виждаш седем антирекорда в историята на Левски? Кому беше нужно? Да се изкара тази година и да се говори, че правим опит да се спасим. Не се спасяваме! Ние се спасяваме, ако се знае, че от тази точка трябва да отидем до тази точка. Аз не виждам плана", добави още Велислав Вуцов.

ТУК можете да прочетете всичко най-важно от пресконференцията, която кандидат-купувачът на Левски Джоузеф Диксън даде пред медиите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички