Димитър Костадинов обяви: В "Левски на Левскарите" ще се плаща само по банков път


Димитър Костадинов обяви: В "Левски на Левскарите" ще се плаща само по банков път
Снимка: Levski.bg

1963 0

Председателят на "Левски на Левскарите" - Димитър Костадинов, говори пред насъбралите се да отбележат 108-годишнината на "синия" клуб фенове и разкри, че таксата за членство в новото сдружение ще се плаща само по банков път:

"Пътят, по който сме поели, е много дълъг. Началото бе дадено на 100-годишнината на клуба, после спасявахме баскетболния клуб, през 2020 година бе статрирана кампанията за спасяването на Левски и бяха постигнати рекордни суми и още редица инициативи. Сумата, която постигнахме с "Левски е вечен" не е постигната под формата на дарения, а както искаме Левскарите - активно, с ходене на мачове, купуване на артикули и виртуални билети за тези, които не могат да стигнат до стадиона", започна той.

"Официално стартира кампанията по привличане на фенска маса. Всеки Левскар ще има възможност да попълни молба и да заплати своя членски внос. Той се заплаща само по банков път. Няма да събираме пари в кеш, поради доста сериозни причини. Искаме всичко да е прозрачно. Тези пари ще влизат в касата на клуба по законосъобразни начини".

"Целта на сдружението е много проста и ясна - да направим Левски свободен, независим и печеливш клуб, който е зависим единствено от от своите фенове и тяхната енергия и желание да помагат. На принципа "Един Левскар - един глас" ще се избира президент", заяви Костадинов.

Вижте още: Трима футболисти напускат Локомотив София, а босът Иван Василев обяви голяма новина за феновете

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички