Трима футболисти напускат Локомотив София, а босът Иван Василев обяви голяма новина за феновете


Трима футболисти напускат Локомотив София, а босът Иван Василев обяви голяма новина за феновете
Снимка: БГНЕС

2052 0

Локомотив София се разделя с трима футболисти - Стойчо Атанасов, Пламен Крачунов и Върджил Пинсон! Новината бе обявена от собственика на клуба Иван Василев пред "БНТ" и идва часове след като стана ясно, че "железничарите" са освободили треньора си Иван Колев.

"На Иван Колев му изтича договорът, разделихме се като цивилизовани хора. Благодарих му за престоя му в клуба, защото с него отборът действително изживя много хубави моменти", коментира Василев и след това разкри важната новина за феновете на "червено-черните", че процедурата по поставянето на осветление на стадион "Локомотив" в столичния квартал "Надежда" е задействана:

"Днес подписах документите за отваряне на строителна площадка. Ако имаме късмет, още първия домакински двубой от следващия сезон може да го изиграем вкъщи. Над 500 хиляди ще струва осветлението без ДДС".

"За мен Локомотив е кауза, виждате колко неща направихме тук. Съдбата ми е да изграждам", завърши босът на Локо София Иван Василев.

Вижте още: Лятната подготовка на ЦСКА стартира скоро и ще бъде разделена на 2 етапа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички