Димитър Бербатов даде надежда, че Левски може да отстрани ПАОК


Димитър Бербатов даде надежда, че Левски може да отстрани ПАОК
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1812 0

Димитър Бербатов игра за съперника на Левски в Лига на конференциите - ПАОК в периода 2015-2016. Той даде интервю пред колегите от "Тема Спорт" като говори за престоя си в Гърция и особеностите в солунския клуб. Бербатов има 17 мача и 4 гола за "двуглавите орли". 

А ето и по-интересното от бившия нападател: 

" В момента ПАОК има добър състав. Мисля, че шансовете са 50 на 50, въпреки големите финансови възможности на гръцкия клуб, които са благодарение на собственика Иван Савидис. Те могат да си позволят да закупят по-скъпи, и по пътя на логиката, по-добри футболисти, но във футбола, много добре знаем, че това невинаги е гаранция за успех в определен мач. Левски трябва да обърне внимание на Куртич в средата на терена, който в същото време беше голмайстор на отбора през миналия сезон с 18 гола“.

Бербатов сподели и впечатленията си от Левски:

" В момента има голямо обединение на фенове и клуб. Станимир Стоилов успя да въведе нов ред и да създаде необходимата атмосфера за положителните резултати на отбора в последно време. Имайки предвид, че стадиона на Левски ще бъде пълен в първия мач, може да се постигне добър резултат преди реванша, всичко е възможно.", коментира пред изданието Бербатов.

Той взе отношение и по казуса с публиката за двата двубоя: " Правилно е да няма гостуващи фенове. Колкото и да си говорим за ред и сигурост, на "Тумба" се усеща напрежение във въздуха“.

Вижте още: Херо говори за слуховете дали ще поеме Националния отбор по футбол, сподели с кой иска да работи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички