"Делението при мен вече го няма" - Димитър Бербатов очаква Левски да бие ПАОК


"Делението при мен вече го няма" - Димитър Бербатов очаква Левски да бие ПАОК
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3523 0

Легендарният български футболист Димитър Бербатов призна, че ще отиде на стадион "Георги Аспарухов" в днешния 21 юли, за да изгледа на живо мача между Левски и ПАОК от квалификациите на турнира Лига на конференциите.

В интервю за "NOVA", бившият нападател на гръцкия гранд (2015-16 година) заяви, че отборът е различен, но идва в България, за да открадне нещо: "Играх преди доста време в ПАОК. Времената са различни, отборът е различен, всичко е различно. Амбициите им винаги са били големи. Идват тук да откраднат нещо".

"Аз ще наблюдавам двубоя, както този на Ботев Пловдив. Пожелавам успех на всички наши отбори, които играят в турнирите. Няма страшно, с който и да играеш. По някакъв друг начин се приемат тези турнири. Левски също ще подходи така".

Димитър Бербатов допълни още, че делението при него вече не съществува: "Станимир Стоилов знае как да подреди отбора. Ще бъде интересен мач. Аз очаквам хубава атмосфера. Това са български отбори, независимо кой играе. Който и да е в турнирите, той играе от името на България. Делението при мен вече го няма. Аз подкрепям всички отбори!".

"Очаквам победа. Победата винаги играе добре за самочувствието, независимо дали ще е минимална. Важно е да вземеш чувството на удовлетвореност след мача, дава ти повече самочувствие, докато загубата ти играе на психиката. Добре е винаги да започнеш с победа в тези турнири", добави още 41-годишният Бербатов.

Вижте още: Македония Гьорче Петров - ЦСКА по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички