Македония Гьорче Петров - ЦСКА по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?


Македония Гьорче Петров - ЦСКА по ТВ: В колко часа и къде да гледаме мача?
Снимка: Emona Tsoncheva LAP.bg

7951 0

По-късно днес (21 юли) родният гранд ЦСКА гостува на Македония Гьорче Петров в първи сблъсък от втория кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите!

"Армейците" стартираха новата кампания в Първа лига с победа и равенство - те надвиха Арда Кърджали с класическото 3:0 на "Българска армия", а след това записаха 1:1 срещу Локомотив София в квартал "Надежда". 

Във вчерашния 20 юли отборът на Саша Илич замина за Скопие с група от 22 футболисти, а в клубния автобус не се качи националът Георги Йомов, който отскоро тренира с тима, но все още не е възстановен напълно от контузия. От сметките на треньорския щаб отпадна и лекуващият травма младок Марк-Емилио Папазов.

На линия за срещата пък са Мено Кох и новото попълнение Дюкенс Назон!

ЦСКА ще може да разчита на едва 60 от своите верни привърженици за първата среща, заради скорошните антибългарски протести в южната ни съседка. Реваншът в София е насрочен за 28 юли от 20:00 часа!

Двубоят ще стартира в 18:30 часа българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "BTV Action". Ако нямате възможност да го гледате, следете развоя на Македония ГП - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички