Дарко Тасевски: Преди 5 години поисках да се върна в Левски, но не ме пожелаха


Дарко Тасевски: Преди 5 години поисках да се върна в Левски, но не ме пожелаха
Снимка: Lap.bg

5451 0

Халфът на Славия Дарко Тасевски разкри, че има история с бившия си тим Левски, която го огорчава. Той призна, че когато е бил на 33 години, е искал да се върне на "Герена", при това срещу минимално заплащане. Тогавашният треньор Елин Топузаков му е казал, че ще му се обади, но това така и не се е случило.

"Има една история, която може би трябва да кажа. Бях още на 33 години и ми изтичаше договорът в Тайланд. Минаха четири години, вече се изморихме с Ромина, две деца, сами, не е лесно. Викам: „Дай, ще се прибираме в България.“ В Левски винаги ми беше първата идея. Все пак на 33 години, още хубава възраст. Сега, като виждам, че съм на 38 и още играя, имах още какво да дам. Все пак и българското първенство не е от най-силните", започна гражданинът на Северна Македония за "Код Спорт".

"Обадих се, тогава Топузаков беше треньор, но не си спомням кой беше собственик. Обадих му се, нормален разговор. Казах му – свършва ми договорът тук, имате ли желание? Даже им предложих, колкото взимат юношите, не искам пари, колкото е най-малката заплата, нека бъде за мен. Желанието ми е да се върна в Левски. Все пак имал съм хубави моменти. Искам там да си приключа кариерата", продължи Тасевски.

"Но така и свърши този разговор. Да, Дарко, окей, ще ти се обадим. Така и не получих никакво обратно обаждане. Все пак имам гордост и не се обадих повече. Просто изчаках известен период, чаках един месец, дори отказвах офертата от Тайланд, само и само да получа един sms „Идвай“, но не се получи и продължих още две години в Тайланд", завърши разказа си 38-годишният футболист. Ето какво каза за Левски той преди снощния мач срещу тях.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички