Даниел Боримиров отрече за война в Левски и отсече: Очаквах, че Стоилов ще размисли


Даниел Боримиров отрече за война в Левски и отсече: Очаквах, че Стоилов ще размисли
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2936 0

Председателят на Управителния съвет на Левски - Даниел Боримиров сподели вижданията си след равенството на неговия тим с ЦСКА във "Вечното дерби" от 26-ия кръг на Първа лига. Боримиров говори за изпуснатата дузпа на Ивелин Попов, а в същото време отрече да има война в "синия" клуб.

Изпуснатата дузпа на Попов

"Съжалявам за изпуснатата дузпа. Мисля, че бяхме отбора, който искаше и в по-голямата част от мача ние притежавахме контрола върху топката. И ударите, които отправихме към вратата на ЦСКА бяха повече от тези към нашата, но отново наистина това е наша слабост. Който не е бил дузпа, той не я изпускал. Става нещо като лоша традиция. Трябва да вземем мерки", каза Боримиров.

Подкрепата за Топузаков

"Спомняте си Мъри 2004-а година като започна как беше. Всяко начало е трудно. Въпросът е, че трябва да го подкрепим Топчо и да застанем зад него. Ние сме го направили и му вярваме. Аз благодаря на цялата синя общност и на феновете, които бяха дошли. Видяхте техния отбор е на първа място и колко фенове имаха, а ние сме четвърти и ние колко имахме. Бяхме с две-три хиляди повече".

Разединението в Левски

"Моля ви се, не казвайте думата война. За мен война означава нещо много сериозно. Не използвайте тези клишета. Не искам да взимам отношение, живеем в демократична държава, всеки има право да изказва своето мнение".

Напускането на Станимир Стоилов

"Аз до последно очаквах, че Мъри ще размисли и дори да е взел решение да се махне, да го направи след края на полусезона. Топчо ще остане поне до края на сезона, после ще мислим", завърши бившият футболист.

Елин Топузаков пък пое вината за изпуснатата дузпа на Ивелин Попов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички