Искри между двама играчи на Левски на тренировка, Мъри побесня


Искри между двама играчи на Левски на тренировка, Мъри побесня
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

5388 0

Футболистите на Левски Вендерсон Цунами и Марин Петков са стигнали до конфронтация по време на последната тренировка на "синитя", която е вбесила старши треньора Станимир Стоилов.

Петков е ударил бразилеца през лицето, а малко след това Цунами му отвърнал с много грубо влизане с двата крака. Виждайки това, Мъри прекъснал двустранната игра и скастрил Цунами.

Стоилов пратил бразилеца да върти обиколки за наказание, а е много вероятно да му бъде наложена и глоба. По-късно помощникът на Мъри Цанко Цветанов върнал Цунами към тренировъчното занимание, като го поставил да центрира топки към нападателите.

Станимир Стоилов държи на желязна дисциплина в Левски и не позволява никакви своеволия от страна на играчите, особено когато става въпрос за здравето на футболистите. "Сините" и без това са в намален състав заради кадрови проблеми. Последното отсъстващо име е това на Филип Кръстев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички