Цонев: Неприятно ми е, че повечето хора не приемат Божинов насериозно


Цонев: Неприятно ми е, че повечето хора не приемат Божинов насериозно
Снимка: Официален сайт на Левски

1724 0

Халфът на Левски Борислав Цонев изрази недоумението си от това, че мнозина приемат неговия съотборник Валери Божинов несериозно. Юношата на "сините" разкри как самият той гледа на опитния нападател, който за трети път ще играе на "Герена".

"Да бъдеш в една съблекалня с Валери Божинов е нещо уникално. Неприятно ми е, че повечето хора не го приемат насериозно, но за мен е удоволствие да работя с подобен футболист. Като стоя рамо до рамо с него ми вдъхва допълнителна увереност, предвид факта в какви отбори е играл", сподели Цонев пред "Канал 3".

"Когато сме се събрали такава група от играчи, които знаят какво е Левски, е много по-лесно. Знаеш, че всеки ще скочи и ще се раздава максимално. Надявам се до зимата да покажем някакъв добър облик. Хубавото, е че голяма част от играчите се познаваме още от юношеските години. Фактът, че Георги Тодоров ни познава много добре, е голям плюс", допълни халфът, донесъл победата на тима над Етър.

"Със сигурност се очаква от мен да поема по-голяма отговорност, но това ще го покажа на терена. В момента не трябва да говорим за титли и купи. В предните години, когато имаше доста по-голяма финансова възможност, Левски не спечели нищо. В момента напрежението трябва да падне, защото сме се събрали по-млади играчи. Ние обаче сме такива характери, че винаги гоним победите, купите и титлите. Надявам се да успеем да направим нещо значимо", завърши младият футболист. А какво харесва Божинов в този Левски и каква ще е неговата роля вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички