Чужди мениджъри идват на дербито заради млади звезди на Левски и ЦСКА


Чужди мениджъри идват на дербито заради млади звезди на Левски и ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2351 0

Чуждестранни мениджъри ще бъдат в ложите на стадион "Васил Левски” за днешното дерби между Левски и ЦСКА, пише "Тема спорт". Обект на техния интерес са две от младите български звезди – Станислав Иванов от Левски и Валентин Антов от ЦСКА.

20-годишният нападател на "сините” не пропусна нито един двубой от есенния полусезон на първенството. В тях той отбеляза осем гола. За една година Иванов направи сериозен прогрес и се утвърди като основен играч в тима. Неслучайно той е и в полезрението на националния селекционер Георги Дерменджиев.

Към него в края на миналата година имаше интерес от няколко клуба. Тогава от "Георги Аспарухов" обяиха, че нямат намерение да се разделят със звездата си. В сегашната ситуация обаче няма да е голяма изненада, ако още сега или най-късно през лятото той бъде продаден.

19-годишният Антов също се развива с отлични темпове. Той вече има 30 мача в родния елит, като осем от тях са през есенния полусезон. Във всички тях той бе титуляр и остана на терена през всичките 90 минути.

Антов е следен от английски тимове. Освен с екипа на ЦСКА, той е направил впечатление и с представянето си за младежкия национален отбор. В него той е съотборник със Станислав Иванов. А с колко футболисти са готови да се разделят от Левски до края на трансферния прозорец вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички