Човекът, който едва не коства победата на Лудогорец, очаквал по-тежък мач


Човекът, който едва не коства победата на Лудогорец, очаквал по-тежък мач

950 0

Владислав Стоянов беше категоричен, че е очаквал по-тежък мач срещу Левски. Това сподели той, след като Лудогорец успя да обърне "сините" в Разград, а до победата с 2:1 се стигна с не малка "заслуга" на вратаря на шампионите. След убедителното представяне срещу Базел, той допусна лек гол, дело на Адениниджи, но за негово щастие през втората част :орлите" обърнаха. Той също даде своя принос, спасявайки опасен удар в края.

"Честно казано - да, наистина очаквахме по-труден мач. Учудвам се, че Левски излезе така срещу нас. На тях им трябваше повече победата. Но това си е техен проблем. За нас е важно, че дръпнахме, на върха. Има още много мачове, но все пак тази преднина ни дава спокойствие. До сега не ми се беше случвало така да водим на паузата. Има си кой да прави анализи. Аз си гледам моята игра", коментира Стоянов.

"Нуждаем се от по-изявена конкуренция. Поне 4 отбора да са на нашето ниво. Така футболът ще върви нагоре. Не мога да кажа, че ни е скучно. Ние сме професионалисти. Ние си гледаме нас. Няма какво да коментирам другите отбори", допълни стражът на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички