Чорни отклонил запитване да окаже финансова помощ на Левски?


Чорни отклонил запитване да окаже финансова помощ на Левски?
Снимка: скрийншот

10301 0

Настоящото ръководство на Левски е отправило запитване към бившия собственик на клуба Майкъл Чорни за финансова помощ в трудните за "сините" времена. Това се е случило на стадиона на Апоел Беер Шева, където руснакът се появи в компанията на Наско Сираков, Даниел Боримиров, Тодор Батков и сина му и Емил Велев.

За съжаление на българската делегация, Чорни е отказал подобна възможност. Той е отклонил въпроса "дипломатично, но твърдо", пише вестник "България Днес". Според изданието за този развой на събитията се е говорило в групата на "сините" на връщане от Израел.

Бизнесменът беше начело на Левски в първите години на 21-ви век, но беше принуден да напусне страната и да изостави финансирането на клуба. Контролът над 26-кратните шампиони на България беше поет от Тодор Батков, негов адвокат по това време.

"Радвам се, че ме поканиха на днешния мач и нямаше как да им откажа. Радвам се на добрата игра на Левски. Харесва ми Левски, обичам Левски, но моето време отмина, дойдоха други хора. Радвам се за Наско, за момчетата, за отбора, за всички фенове", каза Чорни в Израел. Ето какво още каза Чорни за Левски и България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички