Жереми Петрис се завръща за реванша с Апоел Беер Шева, готов е да играе на инжекции


Жереми Петрис се завръща за реванша с Апоел Беер Шева, готов е да играе на инжекции
Снимка: levski.bg

1569 0

Левски постигна трудна победа при домакинството си срещу Ботев Враца, като видимо отборът мислеше за предстоящия реванш с Апоел Беер Шева. Двата тима завършиха 0:0 в Израел, а реваншът е в четвъртък (14 август) от 20 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Един проблем по-малко за Николай Костов

Преди срещата наставникът на столичани Николай Костов е получил добра новина, а тя е свързана с Жереми Петрис. Бранителят пропусна първата среща заарди контузия, но в реванша ще може да вземе участие, макар и на инжекции, пише "Тема спорт".

Петрис се контузи по време на двубоя с Локомотив Пловдив, загубен с 1:2 и в последните два мача не играе за "сините". Десният бек е уверил треньорския щаб, че вече се чувства добре. Както и че ще излезе на инжекции срещу израелците, ако се наложи. Затова и Николай Костов вече го брои за титуляр в четвъртък.

През миналата кампания 25-годишният французин изигра общо 31 мача във всички турнири, в които вкара 1 гол – при 2:0 над Ботев Враца на "Герена" на 11 март.  Ако Левски елиминира израелците, то в плейофите за груповата фаза на турнира ще се изправи срещу Айнтрахт Франкфурт. Първият двубой ще е на 24 август на "Георги Аспарухов", а седмица по-късно е реваншът в Германия. В Апоел Беер Шева също ще е на линия най-добрият им играч, който бе изваден дисциплинарно за първия сблъсък. След глоба и извинение от негова страна обаче е взето решение отново да се присъедини към състава.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички