Член на УС на Левски коментира възможността за Трета лига


Член на УС на Левски коментира възможността за Трета лига
Снимка: Actualno.com

1338 0

Представителят на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев, коментира темата за евентуалното преминаване на отбора в аматьорския футбол и бъдещ фалит на клуба.

По-рано днес се появиха информации, че „сините“ може да се откажат от лиценза си за елита и директно да отидат в Югозападната Трета Лига. Мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков, обаче опроверга информацията. Същото стори и Ганев. 

„Безмислен разговор как да отиваме във „В“ група и то какво да правим там. Аз дори не разбирам каква е идеята зад едно подобно решение. Това не стои на масата. Левски няма намерение да фалира нарочно или ненарочно. Самият факт, че дължиш заплати не те води автоматично до фалит. Той още се чисти. Много падна списъкът, преди беше много дълъг, с много големи суми. Намаля драстично. Малко са перата на останали такива плащания. Задълженията за миналата година общо взето са изчистени. Разбира се, има текущи проблеми. Няколко месеца не са плащани заплати. Вече говорим за 2021 година“, заяви Ганев пред Нова телевизия. 

„Няма нищо сигурно за новия спонсор. Нито нещо на месата, което трябва да се обсъжда от Управителния или от Надзорния съвет. За съжаление сме в тази ситуация от много време“.

Изпълнителният директор Павел Колев е в оставка, но все още изпълнява своите задължения. Ганев коментира и дали Левски може скоро да намери негов заместник:

„Няма към момента кандидатура, която да е била гласувана или нещо подобно“, каза още членът на Надзорния съвет на „сините“.

Левски днес се раздели по взаимно съгласие с дошлия през зимата Ребин Сулака. Към този момент всички други играчи тренират и нямат намерение да напускат клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички