Капитанът на Левски Мартин Райнов: Николай Михайлов и Валери Божинов говорят, а ние слушаме


Капитанът на Левски Мартин Райнов: Николай Михайлов и Валери Божинов говорят, а ние слушаме
Снимка: Lap.bg

8509 0

Мартин Райнов е втори капитан на Левски, но изборът за първи такъв - вратарят Николай Михайлов, вече е твърда резерва. По този начин именно Райнов носи най-често лентата на своята ръка. А той призна, че в съблекалнята най-много говорят Михайлов и Валери Божинов, които имат най-много опит.

"Ники е нашият първи капитан, аз съм втори, когато той не играе. Те говорят на първо място и ние повече слушаме, защото те са имена и със сигурност има какво да научиш от тях. Когато има нещо, го обсъждаме заедно и гледаме да направим така, че това да е най-добре за отбора" - признава Райнов пред "Код спорт".

"В Левски има настроение, със сигурност то не е много добро, тъй като резултатите и играта не са ни добри. Ние всички го осъзнаваме, тежи ни това нещо, но ще дойдат и по-хубави дни за Левски. Както се казва - и на нашата улица ще изгрее слънце. Това ще се случи с работа със сигурност. С право имате забележки към нашата игра, треньорът също има същите доста големи забележки към нас. Опитваме се да работим и рано или късно нещата ще се оправят.

Със сигурност българските футболисти повече ги боли от това, че не печелим трофеи. Спомням си, тогава не бях в отбора, с Иван Горанов говорих след мача със Славия. Беше на следващия ден след загубата с дузпи във финала на Купата на България на "Васил Левски". Той беше съкрушен наистина. Знам какво означава за българските футболисти, когато не можеш да спечелиш купа, а си бил толкова близко. Примерно сега мачът със Славия, който играхме за купата, аз три-четири дни след това наистина не можах да спя и ми беше много криво" - сподели още Райнов.

A бившият играч на "сините" Паулиньо призна, че в Левски е можел да си почива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички