Наско Сираков отговори: Ще отиде ли Левски в Трета лига?


Наско Сираков отговори: Ще отиде ли Левски в Трета лига?
Снимка: Lap.bg

5621 0

Мажоритарният собственик на акциите на футболния Левски Наско Сираков коментира информациите, че "сините" няма да продължат участието си в най-високото ниво на родния футбол - Първа лига, а ще се озоват в Югозападната Трета лига.

Сираков успокои привържениците на отбора, като напълно отрече подобен вариант и сподели, че това никога не е било сред неговите планове. "Въобще не ми е минавало през главата вариантът Левски да отиде в Трета лига" - отсече категорично силният човек на "Герена".

Повод за разпространената информация бе известният факт, че финансовото състояние на Левски към момента не е никак добро, като футболистите имат да получават заплати за месеци назад. Спекулациите започнаха след поражението от Локомотив (Пловдив) с 0:1.

Именно неизплатените заплати се превърнаха и в причината за официалната раздяла на "сините" с един от наскоро привлечените футболисти. Преди часове от Левски официално обявиха, че са се разделили със защитника Ребин Сулака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички