Миланов преди ЦСКА: Ако не се мотивираме за този мач, не знам...


Миланов преди ЦСКА: Ако не се мотивираме за този мач, не знам...
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1201 0

Асистент-треньорът на Левски Живко Миланов анализира загубата с 0:1 от Локомотив Пловдив. Миланов призна, че самочувствието в отбора не го вижда, но акцентира, че самите играчи трябва да го имат, тъй като това не се набавя.

„Мисля, че до определени моменти добре стояха момчетата, но проблемът е, че имаме много контузени играчи и такива, които се връщат от коронавирус и не са на 100% готови. В един момент се принуждаваш да смениш схемата на игра. Има играчи, които не могат да започнат и завършат мача. Опитахме с момчета, които не са получавали толкова много шанс като Стивън, Краев. Доста време не са играли и трябва ритъм за всички”, започна Миланов.

„Ние имахме си конкретна цел как да завършим атаките. Имаше двама чисти нападатели. Просто мачът беше такъв. Локомотив е добре организиран отбор и опитахме второто полувреме да променим схемата на играта. Мисля, че тогава се пораздвижиха нещата. Като имаме предвид, че преди два дена имахме тежък мач, момчетата се раздадоха”.

„Бяхме по-дисциплинирани от Лудогорец, но има какво още да се желае. Една идея по-организирани бяхме. Самочувствието на играчите е такова. Ти не можеш да му го дадеш. Аз се опитвам да им предам, какво е страхът? Защо да те е страх? Ако искаш да играеш футбол, трябва да играеш без страх. Иначе е невъзможно. Искам да се възстановят физически за мача с ЦСКА. За една седмица ще играем с първите три отбори и е доста натоварена програмата. Днес играхме на няма и 48 часа след мача с Лудогорец. Това е дерби, а там не ти трябва допълнителна мотивация. Ако не можеш да се мотивираш за дерби, за какво говорим? Надявам се да сме агресивни, организирани и също така – да атакуваме”, продължи бившият десен бек на „сините”.

„За братята Цоневи мисля, че едва ли ще вземат участие до края на сезона. Вървят добре. Ако могат да хванат един мач до края на сезона, ще бъде добре. Славиша е изписан от болницата. В момента е под карантина, но се възстановява. Коронавирусът остава тежки последици”, завърши асистентът на Стоянович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички