Цел на Левски няма търпение да се премине на "Герена"


Цел на Левски няма търпение да се премине на "Герена"
Снимка: BGNES

772 0

Крилото на Дунав Антон Огнянов е на път да се превърне в третото ново попълнение на Левски по време на зимната пауза. Кри­лото на Дунав направи силна есен и хвана окото на стар­ши треньора Елин Топузаков. Огнянов е с изтичащ договор в края на първенството и е свободен да преговаря с друг клуб. От „Герена" вече са из­пратили официална оферта за правата на играча. Очаква се тя да бъде приета до края на седмицата от шефовете на русенци и футболистът да отпътува за Кипър, където Левски е на лагер.

Пред "Тема Спорт" Антон Огнянов заяви, че с радост ще облече пак синята фланел­ка. "Щом ръководството на Дунав е потвърдило за инте­реса на Левски към мен, значи е истина. Аз не мога да се на­ема да коментирам тези ин­формации. Ако има такава оферта, ще е удоволствие да заиграя отново в Левски. Же­ланието ми е това. Може да се каже, че имам недовърше­на работа на „Герена", заяви Огнянов. Крилото игра за си­ните през сезон 2014/15.

Той посочи, че не знае, че е искан от чуждестранен клуб. "Нямам информация за инте­рес от турски отбор към мен", сподели Огнянов.

Огнянов потвърди това си желание и пред „Меридиан мач".

„Знам каквото и вие. Не съм наясно в каква фаза са разговорите между двата клуба. Затова не бива да се изхвърлям предвари­телно какво ще се случва. Досега не съм бил в Русе, но днес ще имам среща с ръко­водството и ще има повече яснота. Моето лично жела­ние е да играя в Лев­ски. Левскар съм, оставих добри спомени, въпреки че бях кон­тузен и нямахме тол­кова успехи. И през сезона ме бяха пита­ли и тогава пак ка­зах, че искам да се завърна на „Герена". Какво ще се случи обаче е много рано да кажа, а и не зави­си само от мен".

Сините ще трябва да пла­тят между 50 и 100 хиляди лева на русенския клуб. Антон пък ще получава над два пъти по-висока заплата при сини­те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички