Бъдещият треньор на Левски кацна в София


Бъдещият треньор на Левски кацна в София
Снимка: Guliver/GettyImages

1360 0

Израелският треньор Аврам Грант вече е в София и този следобед ще води преговори със собственика на Левски Спас Русев. Бившият мениджър на Челси се появи на летище "София" около 11:30 часа и излезе от изхода за "ВИП" гости, заобикаляйки представителите на медиите, които го очакваха.

Разговорите с Грант ще се проведат този следобед и, ако завършват с успех, той ще е новият треньор на "Левски". Заедно с него на "Герена" по всяка вероятност ще се завърне Емил Велев - Кокала, който ще е негов пръв асистент.

Дори да откаже обаче, ръководството на 26-кратните шампиони има план "Б". Опитният италиански специалист Делио Роси е сред кандидатите за нов треньор на Левски, а вариант №3 е Давиде Балардини, който беше треньор на Ивайло Чочев и Палермо през 2016 година.

По всичко изглежда, че дните на Николай Митов са преброени, като се очаква в близките 3-4 дни треньорската ситуация в Левски да бъде окончателно решена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички