Бивш мениджър на Челси може да поеме Левски


Бивш мениджър на Челси може да поеме Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2754 0

Дните на Николай Митов като треньор на Левски са преброени. Наставникът трябва да води "сините" днес в мача от трети кръг на Първа лига с Витоша (Бистрица), а в понеделник на "Герена" се очаква да дойде неговият наследник. Става въпрос за голямо име от чужбина специалист работил в Англия, пише "Труд".

В Левски усилено пазят в тайна треньорската рокада, но според изданието Авраам Грант и Никодимос Папавасилиу са основните фаворити за поста.

Бившият мениджър на Челси е свободен, след като през февруари напусна селекционерския пост на Гана.

Собственикът на 26-кратните шампиони Спас Русев не крие любовта си към тима от "Стамфорд Бридж". Той има и бизнес в Лондон и благодарение на връзките си на Острова, успя да уреди Габриел Обертан и Жорди Гомес, подвизавали се във Висшата лига.

Един от най-близките приятели на Грант пък е Емил Велев, последният треньор направил Левски шампион. Двамата се срещнаха в България през юни, когато израелецът бе в София за благотворителния мач на Димитър Бербатов.

Кипърецът Папавасилиу също има опит в Англия, но като скаут. Бившият треньор на Слован (Братислава) работи през изминалия сезон в Нюкасъл. 46-годишният специалист е водил редица клубове в родината му, сред които Олимпиакос (Никозия), Докса, Еносис и Аполон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички