Борислав Цонев ще отсъства минимум половин година


Борислав Цонев ще отсъства минимум половин година
Снимка: Официален сайт на Левски

5398 0

Полузащитникът на Левски Борислав Цонев ще бъде извън терените за дълго, твърди „Тема спорт“. Халфът получи контузия по време на двубоя срещу Ботев Враца в събота и бе изнесен на носилка.

Прегледите са показали, че става въпрос не за една, а за две тежки контузии. Играчът е със скъсана връзка на коляното, а освен това е и с увреден глезен. По този начин Борислав Цонев се присъединява към брат си Радослав в лазарета на Левски. Двамата ще трябва да претърпят операции, а възстановяването им ще продължи минимум половин година, като е твърде вероятно те да са аут до края на сезона. Ръководството на Левски възлагаше големи надежди на братя Цоневи при завръщането им на „Герена“, но те успяха да изиграят едва един цял мач заедно на терена – победата с 3:0 над ЦСКА 1948.

Контузиите на двамата, както и продажбата на Стайн Спиерингс, отварят голяма дупка в центъра на терена за Левски. Наставникът Георги Тодоров може да разчита единствено на Симеон Славчев и Илия Юруков. Националът обаче също е преследван от редица травми, докато Юруков е в конфликт с треньора и иска трансфер. А ето какво каза Георги Тодоров след нулевото равенство с Ботев Враца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички