Георги Тодоров с ужасяваща прогноза за Боби Цонев и разкри, че Юруков иска да напуска


Георги Тодоров с ужасяваща прогноза за Боби Цонев и разкри, че Юруков иска да напуска
Снимка: Официален сайт на Левски

5097 0

Наставникът на Левски Георги Тодоров говори след двубоя на своя тим срещу Ботев (Враца). Срещата на стадион "Георги Аспарухов" завърши при равен резултат 0:0. Очаквано, наставникът на "сините" не бе особено доволен от видяното. Той сподели, че състоянието на Цонев не е добро.

"Разбира се, че има разочарование, защото футболистите се раздадоха и търсиха победата до края. Хората, които ни напуснаха и които се контузиха, липсваха. Братята се контузиха, Стайн ни напусна. Чакат ни тежки дни. Състоянието на Боби Цонев и тежко, има болки в коляното и глезена. На първо четене става въпрос за връзки. Направихме една тройка в центъра, отдавна не съм гледал така да се забавляват. Това обаче приключи. Повече на желание е вече.

Отдавна съм говорил с дватата братя, бях сигурен в тях, че ще променят облика на отбора. Стайн беше най-добрият ни футболист в последните два месеца. Нещата наистина се получаваха. Става много трудно да търсим такива хора. Идеята беше Стивън Петков и Робърта да си сменят местата. Станислав Иванов не е в добро състояние.

Стивън е играл при мен десен външен, аз го направих централен нападател преди време. Това състояние на Стаси Иванов изключително ме тревожи. Трябват ни хора в средата на терена, които могат да играят футбол - да могат да задържат топката, да имат идеи за атака. Без такива ще ни бъде много трудно. Насиру Мохамед е контузен. Илия Юруков реши, че иска да напуска, защото дойде малко конкуренция. Това не е коректно към мен и отбора. Гласувал съм му доверие, а той не ме убеди с нищо в първите 5 мача, че е незаменим. Трудно носи отговорност. Некоректно е към мен, затова той не е в групата. Ще се разчита на него, стига той да покаже, че иска да се бори за място" - сподели Тодоров след двубоя

A до края на този месец Левски ще има два нови спонсора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички