Боримиров: Вярвам в качествата на Митов, не съм виждал друг като него


Боримиров: Вярвам в качествата на Митов, не съм виждал друг като него

1673 0

"Не виждам защо трябва да коментираме поста на Митов. Не е имало момент, в който въпросът за смяната му да е стоял на дневен ред. Аз също чух призивите на феновете, но вярвам в неговите качества".

Това заяви спортният директор на Левски Даниел Боримиров след драматичната победа на “сините” в баража с Верея за място в Лига Европа.

На “Герена” столичани се наложиха с общ резултат 10:9 след изпълнение на дузпи, като редовното време завърши 1:1.

"Да не кажа голяма дума, но не съм видял друг отбор в “А” група, който да използва толкова много юноши в така важен двубой”, продължи директорът.

“Само аз знам какво ми е в момента. Ядосвам се само за едно – че получихме гол в последната минута. Ние сме царе да получаваме или в първата, или в последната минута. Това говори за загуба на концентрация".

"Като цяло мисля, че днес играхме добре. Имаше много напрежение преди тази среща, но отборът се представи на добро ниво. Смятам обаче, че и главният съдия можеше в някои моменти да покаже колко е добър. Днес имаше директен удар в лицето на Николай Кръстев, но нито един от съдиите не отсъди нещо", сподели още Боримиров, който коментира и скандиранията “Оставка” от страна на феновете.

"Според мен феновете трябва да имат реална представа за това с какво качество като футболисти разполагаме в момента. Нека първо направим селекция това лято, да дойдат футболистите, които сме набелязали и тогава ще правим крайни оценки и ще говорим. Пак ще кажа преди този мач имаше огромно напрежение, а когато играеш при такива условия, главите на футболистите не са чисти, защото всичко това им влияе".

"Ние ясно изразихме позицията си относно баража. Явно обаче БФС чете собствените си правилници по свой си начин. Но ние нищо не можем да направим, в тях е ножът. Нямам обаче думи да опиша как е възможно отбор, който е четвърти в крайното класиране, да заеме позицията на втория”, каза още спортният директор на “сините”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички