Левски с нов трансферен успех: Уреди двама


Левски с нов трансферен успех: Уреди двама
Снимка: БГНЕС

1941 0

Левски може да губи на терена, но продължава с трансферните победи. След като на "Герена“ уредиха двама наистина класни нападатели - Жуниор Мапуку и Серджиу Буш, сега "сините" са близо до още два трансфера, които на този етап са на 99 процента сигурни, пише "Меридиан мач".

Очаква се подготовка с отбора през лятото да почнат двама играчи, които са продукт на "синята“ ДЮШ. Става дума за Иван Горанов и Антонио Вутов.

Първият има договор с Локо (Пд), който обаче ще бъде разтрогнат по вина на клуба. Левият защитник, който на „Герена“ играеше като крило, вече е подал молба да скъса договора си със "смърфовете“, а няма юридически пречки това да се осъществи. Той ще дойде в Левски като свободен агент. На "Лаута“ се говори, че Иван Горанов има да взима цели четири заплати.

Защитникът беше част от една от най-лошите сделки в последните години. Той беше част от трансфера на крилото Тодор Христов от Берое на "Герена“. Тогава Левски плати близо 200 000 лева за фланговия футболист, като даде и Иван Горанов на Берое. Впоследствие юношата израсна много, а Тодор Христов се оказа тотално разочарование.

Антонио Вутов, който изигра страхотна пролет с екипа на Ботев (Пд), също е вече с единия крак в Левски. Той е имал разговор със спортния директор на "сините“ Даниел Боримиров и се е съгласил да се върне на "Герена“.

Сега клубът трябва да проведе разговори с Удинезе, който държи правата на играча. Очаква се италианците да нямат нищо против Вутов да дойде в Левски под наем до края на следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички