Митов: Левски се нуждае от много промени, аз правя селекцията


Митов: Левски се нуждае от много промени, аз правя селекцията
Снимка: БГНЕС

1194 0

"Левски се нуждае от доста промени. Няма как да стане иначе да се изгради отбор. Наясно съм вече кои футболисти ще останат в Левски. Със сигурност обаче ще има много промени, защото е очевидно, че се нуждаем от такива.“

Това заяви треньорът на Левски Николай Митов след победата над Верея в баража за Лига Европа. „Сините“ се наложиха драматично над своя съперник с 10:9 след изпълнение на дузпи, като редовното време завърши 1:1.

"През първата част играхме доста добре, но след това отстъпихме инициативата. На полувремето казах на футболистите, че трябва да затворим мача. Имахме ситуациите да го направим, но не успяхме“, заяви след срещата Митов.

"Най-важното е първо да изградим отбор. В момента нямаме състав, който да отговаря на нивото на Левски. И това не е от тази година, а от няколко. Още като дойдох знаех каква е истината, но въпреки това трябваше да изиграем двубоите“.

Той коментира и продължаващата селекция в тима. "Всички футболисти, които взимаме, са избрани от мен. От два месеца следя и гледам изявите на набелязаните играчи. Ще търсим играчи на всички линии“, допълни той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички