Божинов за трансфера на Андонов: Италианското училище е най-доброто за вратари


Божинов за трансфера на Андонов: Италианското училище е най-доброто за вратари
Снимка: Оф. сайт на Левски

1225 0

Нападателят на Левски Валери Божинов коментира преминаването на вратаря Иван Андонов във Фиорентина. В петък Наско Сираков потвърди, че стражът ще премине под наем в италианския тим и ще има опция за закупуване.

"Иван Андонов до вчера беше с нас на лагер в Хърватия, след което се върна в София, за да замине за Флоренция. Той е млад вратар, тихо момче, което не говори много. Трябва да работи и да използва възможността, която се открива пред него.

Италианското училище е на-доброто за вратарите. Той има голяма перспектива и съм сигурен, че ще се развие във Фиорентина. Той може да стане много добър вратар. Фиорентина е страхотен клуб и знам какво означава да носи тази фланелка. Сега за него дойде времето да стане мъж. Пожелавам му късмет за бъдещето във Флоренция“, сподели Божинов пред „Fiorentina.it“.

"Скоро ще навърша 35 години и единственото нещо, което искам е да продължа да бъда физически добре. Сега се подготвяме, защото през лятото не сме спирали, а сега имаме по-дълга зимна почивка, отколкото в Италия. Харесва ми да помагам на съотборниците си и младите момчета. Обичам да тренирам и когато ми дадат възможност, да играя.

Обичам Левски и неговите фенове, така че тук се чувствам добре. Моето желание винаги е било да завърша кариерата си тук. Във всеки случай все още се чувствам добре. Вижте Златан и другите като него. Дори и да не съм на неговото ниво, аз имам стимул да продължа и желание да играя още много години“, каза още Божинов.

Междувременно стана ясно, че хърватски защитник е на проби при "сините" - вижте повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички