Мартин Райнов сподели какво иска Славиша Стоянович от играчите на Левски


Мартин Райнов сподели какво иска Славиша Стоянович от играчите на Левски
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1565 0

Полузащитникът на Левски Мартин Райнов говори пред клубната телевизия на "сините". Припомняме, че към момента отборът е на подготвителен лагер в Хърватия и вече изигра една контрола, загубена след обрат с 1:2. Райнов хвърли яснота и върху изискванията на наставника Славиша Стоянович.

"Всичко е нормално. Периодът е с много големи натоварвания за нас. Тук сме, за да си свършим работата. Да се подготвим за първенството и да печелим. Тази подготовка ще ни бъде много полезна, защото за нас е важно да бъдем добре физически. Смятам, че тренираме доста добре и трябва да го покажем в мачовете. Дори на тренировка, когато играя срещу моите колеги, е важно да спечеля. След загубата всеки беше ядосан. Това е добре и е напълно нормално да бъде така. Ние искаме да играем добре и да печелим. Някоя треньори казват, че най-важна е играта, което е така, но ние искаме да печелим. Не искам да бързам с оценки, защото това беше нашият първи мач. За промяна ще говорим, когато започнат истинските мачове" - започна Райнов.

"Искам Левски да бъде победител. Разбира се, ако е с добра игра, още по-хубаво. Дори да е 1:0 и грозно, но да е за Левски. Имах оферти от чужбина, исках да се пробвам навън, но предложенията не бяха добри за мен. Имах оферти и от България, но Левски ми беше оставил вратата отворена и аз нямаше как да ида в друг отбор от страната. Не знам какво да кажа на нашите фенове, защото това, което правят те е нещо огромно. Без тях ние нямаше да съществуваме като клуб. Искам да им благодаря и да им кажа, че ние даваме всичко от себе си и искаме да побеждаваме в мачовете. Знаем, че представянето ни до този момент не е нормално за отбор като Левски. Победите ще дойдат. Работим много здраво" - сподели още той.

Междувременно Наско Сираков потвърди, че вратар на Левски поема към Италия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички